Снимка: Gage Skidmore Кандидатът за президент на САЩ на Демократическата партия Джо

...
Снимка: Gage Skidmore Кандидатът за президент на САЩ на Демократическата партия Джо
Коментари Харесай

Байдън призова да бъдат повдигнати обвинения на полицая от стрелбата в Уисконсин

Снимка: Gage Skidmore 

Кандидатът за президент на Съединени американски щати на Демократическата партия Джо Байдън прикани да бъдат повдигнати обвинявания на служителя на реда, прострелял седем пъти негър мъж в Уисконсин.

Той направи това през вчерашния ден, в навечерието на визитата си в града в този щат, станал сцена на стрелбата, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Да създадем по този начин, че да бъде въздадена правдивост ", сподели Байдън в коментар за към момента неприключилото следствие.

Стрелбата в Кеноша, щата Уисконсин, провокира седемдневни вълнения в дребния град, при които двама души бяха убити, въпреки че през последните дни напрежението се успокои.

Във вторник президентът на САЩ Доналд Тръмп посети Кеноша и даде обещание поддръжка за правоохранителните органи и локалния бизнес, който пострада от грабежи. Той не се срещна със фамилията на Джейкъб Блейк, чернокожия мъж, който беше прострелян седем пъти.

Тези дни Байдън произнесе тирада пред дребна група хора, в която осъди грабежите в Кеноша, само че и упрекна в нея Тръмп, че разпалва принуждение, предизвиква белия шовинизъм и не схваща митингите за обществена правдивост.

Също през вчерашния ден Байдън разкритикува американския водач за това, че не е излязъл с изказване по отношение на блогъра Алексей Навални, който съгласно немските управляващи е бил токсичен, съобщи ТАСС.

Според Байдън " методът на офанзивата не оставя никакво подозрение, чия е отговорността - на съветската страна ". Демократът счита, че Тръмп " отхвърля да се опълчи на (руския президент Владимир) Путин ".

Байдън означи следното по адрес на Тръмп: " Той още не е осъдил нападението против Навални. Неговото безмълвие е съучастничество. Докато Доналд Тръмп е в Белия дом, американците са в по-малка степен в сигурност ". Кандидатът за президент означи, че при победа на президентските избори ще си сътрудничи със " съдружниците и сътрудниците ", с цел да " притегли под отговорност " Русия. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР